Så gör vi våra mellanmål
Hem > Så gör vi våra mellanmål
Så här går det till
För oss är det viktigt att berätta om hur vi tillverkar våra produkter och var ingredienserna kommer ifrån. På så sätt tror vi att konsumenterna blir tryggare och kan njuta mer av den goda smaken i mellanmålen från Risifrutti.
Risgröten tillverkas i vår anläggning i Örebro. Frukt- & bärsåsen tillagas i vår anläggning i Kumla och transporteras sedan till Örebro för att fyllas i bägarna tillsammans med risgröten.
Mjölken och grädden kommer från Svenska mejerier. Sockerlagen görs i Arlöv i Skåne.
Svensk mjölk och grädde
Vi gillar naturliga råvaror och använder alltid svensk mjölk och grädde i våra mellanmål.
I risgröt-fabriken
I fabriken i Örebro blandas torrvaror med grädde och mjölk för att sedan koka ihop med riset och bli till vår krämigt goda risgröt!
Frukt- & bärsåser
Med frukt och bär valda med omsorg tillverkas friska eller syrliga frukt- och bärsåser i vår anläggning i Kumla.
Risgröt + Frukt- & bärsås = Sant
Bägarna fylls upp med en perfekt mängd risgröt och frukt- och bärsås.
I butik
De färdiga mellanmålen fraktas ut till våra återförsäljare. Du hittar Risifrutti mellanmål i en matvarubutik nära dig.
Bara positiv energi!
Njut av Sveriges mest omtyckta mellanmål och skapa balans i vardagsstressen med bra mellanmål.
Ingredienserna
Mjölken och grädden i Risifrutti mellanmål kommer från Svenska mejerier. Sockerlagen görs i Arlöv i Skåne. Stabilisatorpulvret (förtjockningsmedel och stärkelse) blandar vi i själva i vår anläggning i Örebro. Frukt och bärsåsen tillagas i vår anläggning i Kumla..